Direct la continutul paginii »

Stryker Romania SRLLa Stryker, avem convingerea că rezultatele spun mai mult decât cuvintele.

De la înfiinţarea companiei în 1941, această filosofie ne-a plasat în poziţia de lider pe piaţa mondială de ortopedie şi ne-a adus în fruntea celor mai promiţătoare soluţii din medicină.

Astăzi suntem una dintre cele mai importante companii din lume care oferă produse şi servicii medicale.

Ne străduim continuu să atingem rezultate clinice superioare. Creştem standardele frontierelor cercetării medicale păstrând o integritate clinică fără compromis.

Stryker Europa EXPORT este divizia de distribuţie a Stryker Europa, acoperind Europa Centrală şi de Est, Comunitatea Statelor Independente, Africa Nord-Ecuatorială şi Orientul Mijlociu, prin companiile Stryker din Polonia, România şi Grecia, precum şi prin distribuitorii din alte ţări, sprijiniţi de birourile din Belgrad, Cairo, Dubai, Kiev şi Moscova.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stryker Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Stryker Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stryker Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

34.320