Direct la continutul paginii »

Cosmo Pharm SRLCOSMO PHARM ®, infiintata in anul 1994, in Bucuresti, este unic importator si distribuitor al produselor puternicei companii TISHCON CORP. din Statele Unite ale Americii.

TISHCON CORP., fondata in anul 1977, este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive.

Detine fabrici in New York si Maryland care functioneaza conform standardelor GMP ( Good Manufacturing Practice ) si US FDA ( United States Food and Drug Administration ) si este inregistrata la New York State Board of Pharmacy, detinind 5 patente exclusive si peste 200 de marci inregistrate la nivel mondial.

Materia prima este de cea mai inalta calitate si puritate, de la cei mai mari producatori de materie prima ( coenzima Q10 este de la Kaneka Japonia).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cosmo Pharm SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cosmo Pharm SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cosmo Pharm SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

29.460