Direct la continutul paginii »

Biotec SRLÎnfiinţată în 1994, societatea comercială BIOTEC S.R.L. este specializată în comercializarea de echipamente medicale şi serviciile conexe - instalarea, întreţinerea şi depanarea - precum şi consultanţă în constituirea de platforme tehnologice pentru servicii medicale.


Instruirea tehnică sistematică ne-a permis asigurarea cu succes a mentenanţei, depanării şi calibrării de echipamente complexe (precum lasere, ecografe, computere tomograf, sisteme imagistice oftalmologice, echipamente de electrofiziologie, etc.) şi nivelul de competenţă necesar pentru acordarea de consultanţă în constituirea de platforme tehnologice medicale şi de sisteme pentru telemedicină.

Preocupată de noi tehnologii medicale Echipa BIOTEC a introdus pentru prima dată pe piaţa românească produse medicale de avangardă precum laserul oftalmologic „solid state”, sistemul imagistic digital pentru oftalmologie, simulatorul de instruire în chirurgia oftalmologică.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Biotec SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Biotec SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Biotec SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

30.792