Direct la continutul paginii »

Handicap SRLAsociatia, în primul rând, se ocupă de apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilităti fizici, pentru respectarea legiilor existente, a propus elaborarea unor noi proiecte de legi. La începutul existentei noastre ca o asociatie am împărtit si pachete.

De cele mai multe ori nu am făcut-o cu plăcere deoarece suntem convinsi că oamenii nu deacest fel de donatii aveau nevoie, ci de respect. La împărtirea ajutoarelor se vedea simai mult cât de neajutorati sunt. Deoarece statul nu le-a acordat nici un fel de sprijin aveau nevoie si de ajutoare.


În loc de pomană aveau nevoie de locuri de muncă, ca în acest fel să-si recapete siguranta de sine si să câstige respectul celorlalti, să găseasca drumul spre integrarea lor în societate. A cerut dreptul la muncă pentru persoanele cu dizabilităti fizice si sanse egale pentru cei care sunt într-o situatie defavorizată.

Planurile principale pentru viitor consta în înfiintarea unui nou centru pentru Asociatie unde se vor derula acvtivitătile noastre. Crearea unui lant de magazine, unde persoanele cu dizabilitate pot valorifica produsele lor. Dezvoltarea atelierelor ocupationale în orasele Miercurea Ciuc, Gheorgheni si Odorheiu Secuiesc. Dezvoltarea serviciului de transport, deoarece solicitarea este mare si mijloacele de care dispunem acum nu sunt suficiente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Handicap SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Handicap SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Handicap SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.