Direct la continutul paginii »

Cnd Control SRLPersonalul de specialitate din cadrul societatii are o indelungata experienta in domeniul examinarilor nedistructive avand o buna reputatie si o recunoastere in domeniu, din partea tuturor celor implicati.

Infiintata in 1997, S.C. CND CONTROL S.R.L. CLUJ-NAPOCA este o societate cu capital privat, avand ca domeniu de activitate examinari nedistructive, expertize tehnice, masuratori electrice, incercari de laborator si consultanta tehnica in domeniul calitatii.

CND CONTROL prin specialistii laboratorului va ofera servicii complete in domeniul examinarilor nedistructive. Astfel va sunt oferite toate tipurile de examinari nedistructive pentru suduri, produse laminate, forjate si turnate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cnd Control SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cnd Control SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cnd Control SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.788