Direct la continutul paginii »

Ro Consult SRLEchipa RO-CONSULT este o echipa de profesionisti, care promoveaza si sustine perfectionarea bazata atat pe acumularea de cunostinte teoretice, cat si pe aplicatii practice sau schimburi de experienta.

RO-CONSULT este o firma de consultanta si formare profesionala, care vine in sprijinul tuturor celor care doresc sa implementeze proiecte agreate de Uniunea Europeana, dar mai ales formeza echipe de top, care sa se plieze pe consultanta de calitate in mai multe domenii de activitate.

Toate cursurile organizate de RO-CONSULT pot fi adaptate in functie de nevoile de instruire ale organizatiilor si livrate in sistem LA CERERE, la sediul clientului pentru grupe compuse din minimum 10 persoane.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ro Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ro Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ro Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.254