Direct la continutul paginii »

Q Test SAQ TEST S.A. va ofera servicii profesionale in domeniul securitatii si sanatatii muncii (SSM), coordonare privind SSM pe santierele temporare si mobile, instruire, evaluari în domeniile managementului calitatii, protectiei mediului.

Q TEST S.A. organizează cursuri de perfectionare profesionala la sediul nostru sau în alte locatii la cererea clientului, asigurand participarea de lectori din mediul universitar, a specialistilor din cadrul ministerelor, institutiilor de cercetare, organismelor de certificare din domeniile calitătii.

 Q TEST S.A. va degreveaza de aceste probleme prin pachetul de consultanta de specialitate in proiectarea si implementarea unui sistem de management al calitatii dar si solutii de imbunatatire in cazul in care aveti deja un sistem de management al calitatii si va pregatiti pentru recertificare sau audit de supraveghere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Q Test SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Q Test SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Q Test SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

31.233Produse

    1. 2