Direct la continutul paginii »

Grupul De Certificare Sisteme De Management SRLPromovarea conceptului de performanta in management in randul organizatiilor prin instruire, informare si certificare pentru a le conferi credibilitate pe plan national si international.

SC Grupul de Certificare Sisteme de Management SRL (GCSM), este persoana juridica cu capital integral privat, care functioneaza in baza legii 31/1990 republicata, a Hotararii judecatoresti nr. 12 557/SC/ 04.08.2004 a Tribunalului Bucuresti si a standardului SR EN ISO/CEI 17021 – Evaluarea conformitatii.

GCSM este autorizat de CONSILIUL NATIONAL DE FORMARE PROFESIONALA A ADULTILOR (CNFPA) pentru formarea auditorilor pentru sistemele de management.

GCSM este un organism specializat in exclusivitate pe derularea de activitati de certificare (sisteme de management, produse si personal) in conformitate cu standarde nationale si internationale, audit, inspectie si instruire.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grupul De Certificare Sisteme De Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Grupul De Certificare Sisteme De Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grupul De Certificare Sisteme De Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.649