Direct la continutul paginii »

Beta Proiect SRLServiciile de specialitate Beta Proiect sunt asigurate de o echipa de ingineri cu un inalt nivel profesional avand toate specializarile cerute: rezistenta, instalatii electrice, termice, de apa, canalizare, gaze, atestati pentru executarea unor expertize tehnice.

Beta Proiect este o companie cu o vasta experienta in domeniul proiectarii constructiilor civile si industriale ce va ofera servicii de proiectare asistata si consultanta in constructii pentru beneficiari, investitori, antreprenori si proiectanti.


Pentru orice proiect se asigura si urmarirea de santier, fie intr-o forma constanta in cazul in care aceasta este asigurata prin contract, contra cost, fie numai punctual la anumite etape ale constructiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Beta Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Beta Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Beta Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.171