Direct la continutul paginii »

Crystaly Electronic SRLDe 5 ani pe piaţa ECHIPAMENTELOR DE BIROU DE ÎNALTĂ CLASĂ, fie ele de capacitate mică, medie sau profesionale, ne-am propus încă de la început să devenim FURNIZORUL NUMĂRUL 1 în materie de ECHIPAMENTE, CONSUMABILE ŞI SERVICII de calitate asociate cu produsele comercializate.

Ne-am propus să găsim şi cele mai bune SOLUŢII PENTRU REDUCEREA COSTURILOR utilizatorilor de echipamente de birou. Am susţinut şi promovat de-a lungul timpului, dincolo de comercializarea consumabilelor originale sau compatibile pentru orice fel de echipament de birou aţi avea, implementarea conceptului de RECONDIŢIONARE (REÎNCĂRCARE) a cartuşelor de imprimantă, fie ele inkjet sau laserjet.

Pentru cartuşe nu ne rezumăm doar la a comercializa o gamă de produse orginale pentru, practic, orice fel de imprimantă se comercializează pe teritoriul României.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Crystaly Electronic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Crystaly Electronic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Crystaly Electronic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.364