Direct la continutul paginii »

Electro Vox SRLE L E C T R O - V O X , singurul Centru de Distributie echipamente profesionale de sunet si lumini din Romania, se remarca permanent, prin seriozitatea serviciilor si calitatea acestora, cat si prin echipamentele profesionale distribuite.

L E C T R O – V O X a luat fiinta in anul 1990, operatiunile de inregistrare pornind chiar din luna Ianuarie in forma legala din acea perioada (ASL) la initiativa fondatorului Marius Coman, ca expresie materializata a unei pasiuni ce imbina electronica, acustica, muzica si energetica.

In primii doi ani, firma isi axeaza activitatea pe servicii conexe in domeniu. Birourile si facilitatile companiei erau situate pe str. Maramures nr.12 Ploiesti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electro Vox SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Electro Vox SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electro Vox SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.