Direct la continutul paginii »

Kubik Soft System SRLKUBIK SOFT SYSTEM este o companie cu capital privat, al carei principal obiect de activitate consta in dezvoltarea, furnizarea si implementarea de solutii software, hardware si IT adaptate specificului fiecarui client, respectand standardele si legislatia in domeniu

KUBIK SOFT SYSTEM se axeaza in prezent pe implementarea de sisteme integrate atat pe piata romaneasca cat si pe cea externa (Europa Centrala si de Est, precum Moldova, Ucraina, Rusia).

De asemenea dezvoltatorul de ERP este prezent pe piata de soft specializat de peste cinci ani, avand clienti cu renume in tara si strainatate.

Oferim solutii integrate calitative pentru toata gama de activitati din cadrul atat a intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale, cat si intreprinderilor mici prin solutiile de tip Small Business.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kubik Soft System SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Kubik Soft System SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kubik Soft System SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.086