Direct la continutul paginii »

Corundtrans Csavargo SRLCompania S.C. Corundtrans Csavargo SRL a fost fondată în 1992 si are ca obiect principal de activitate transportul de persoane. Organizând curse locale, interne si internationale, datorită experientei noastre de mai multi ani si a parcului nostru auto format din peste 10 autobuze, satisfacem asteptările turistice ale grupurilor mari si mici.

Printre activitătile firmei se numără si turismul rural (în Tinutul Secuiesc - la Corund), care include organizare de trasee, oferind posibilităti variate de programe tuturor vizitatorilor (plimbări pe jos, excursii montane, vizită de cătun, călărie, excursii ecologice, vânătoare, posibilităti de pescuit, familiarizarea cu mestesuguri locale, a traditii si obiceiuri populare, vizita obiectivelor celebre locale, evenimente, festivităti etc.).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Corundtrans Csavargo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Corundtrans Csavargo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Corundtrans Csavargo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.226