Direct la continutul paginii »

Seventh Night SRLPensiunea restaurant se afla la doar cateva minute de centrul municipiului Focsani intr-o locatie discreta si linistita.

Oferim cazare in regim de demipensiune, pensiune completa sau cu mic dejun inclus.

Va asteptam cu un meniu bogat si variat. Bazat pe delicioase preparate traditionale meniul este completat de preparate italienesti si de exotice mancaruri chinezesti.

Camerele de doua sau trei locuri sunt dotate cu baie, televizor si cablu tv si incalzite prin centrala proprie.

Intr-o locatie discreta cu o atmosfera deosebita organizam petreceri private: nunti, botezuri, aniversari pentru grupuri de 80-100 de invitati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Seventh Night SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Seventh Night SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Seventh Night SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.