Direct la continutul paginii »

Contstar SRLVila Ilinca este situata la 30 m de mare, intr-o zona linistita a cartierului “Steaua de Mare”, aflat la limita teritoriala dintre statiunea Eforie Nord si localitatea Agigea.

Cartierul “Steaua de Mare” a luat denumirea hotelului cu acelasi nume, deoarece se afla pe malul Marii Negre, in prelungirea Complexului turistic “Delfinul, Meduza si Steaua de Mare” din statiunea Eforie Nord. Oferta de cazare include 2 garsoniere cu vedere la mare, 6 camere duble standard si alte 3 camere duble cu vedere la mare, toate variantele de cazare beneficiind de televizor, cablu, frigider, pat dublu, sifonier, comoda cu oglinda, baie proprie cu cabina de dus, hol, balcon spatios cu masa si scaune.

Garsonierele au in plus si bucatarie complet utilata, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune.

La etajul 3 este amenajat un bar cu bucatarie proprie, spatiu generos pentru servit masa si balcon cu vedere la mare, iar la mansarda se afla o terasa deschisa cu vedere la mare, prevazuta cu gratar si mese cu scaune.

De asemenea, vila dispune de 10 locuri pentru parcarea autoturismelor si de o curte umbrita, cu flori si mini molizi, balansoar, masa si scaune.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Contstar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Contstar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Contstar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.800