Direct la continutul paginii »

Us Rom House Ltd SRLLittle Texas are 32 de camere si apartamente de 4 stele, fiecare cu mobilier american special creat, cu paturi mari concepute pentru a va oferi cel mai odihnitor somn.Fiecare camera are un mini-bar plin cu toate bunatatile, acces internet gratuit, aer conditionat, telefon direct si cablu TV.

Personalul amabil si atent este pregatit sa va transforme o zi obisnuita intr-o "Experienta Little Texas". Relaxati-va si admirati magnifica noastra terasa si gradina. Alungati setea arzatoare de pe lungul drum si delectati-va cu o bautura racoritoare smothie, o specialitate a casei.

Sala de conferinte Alamo este alegerea ideala pentru urmatoarea dumneavoastra conferinta sau eveniment. Complet echipata pentru toate nevoile, sala Alamo va ofera un mediu discret si privat, cu o terasa separata inconjurata de un peisaj fantastic.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Us Rom House Ltd SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Us Rom House Ltd SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Us Rom House Ltd SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.005