Direct la continutul paginii »

Metropolis Grup SRLÎn anii urmatori, Metropolis Grup îsi va continua politica de performanta cu care opereaza pe segmentul de activitate al jocurilor de noroc, si va continua dezvoltarea activitatilor tuturor companiilor membre ale grupului, în noi zone de interes.

Metropolis Grup Bistrita este unul din actorii importanti in economia romaneasca, cu o experienta de peste 19 ani in diverse ramuri de activitate.

Metropolis Grup a dezvoltat parteneriate de succes cu companii din România precum: Iulius Group, Unirea Shopping Center, Coca Cola Romania, BMW Romania, Intact Media Trust si multe altele, precum si cu parteneri de la nivel european printre care se numara: Alfastreet Slovenia, Atronic Austria, Abbiati Italia, Stilles Slovenia si multi altii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metropolis Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Metropolis Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metropolis Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.028