Direct la continutul paginii »

Pas In Doi SRLPensiunea Loredana se remarca prin dotari de exceptie, oferind clientilor sai, servicii de calitate si conditii deosebite pentru organizarea de nunti si petreceri private.

Pentru nunti , cumetrii si petreceri private va punem la dispozitie 2 restaurante si un cort, având capacitatile salilor de 100, respectiv 250 de persoane.

Pensiunea Loredana este situata la 10 minute de centrul orasului Bacau, in comuna Hemeiusi. Ferita de agitatia orasului, pensiunea este asezata in mijlocul naturii, in apropierea padurii si a râului Bistricioara.

Organizam nunti, petreceri, mese festive si evenimente de orice fel. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, reusita unei petreceri este garantata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pas In Doi SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pas In Doi SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pas In Doi SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.