Direct la continutul paginii »

Complex Onyx SRLConceput pentru a satisface şi cele mai exigenţe şi diverse gusturi, Bellaria este dotat cu tehnologii şi materiale de ultimă generaţie, de o calitate excepţională.

Conceput pentru a oferi cel mai înalt standard al serviciilor, Bellaria este rezultatul unei atitudini revoluţionare, marcând un nou început în domeniul hotelier.

Deschis de curând, hotel Bellaria îşi primeşte oaspeţii în momentul de faţă în 47 camere de 4****, oferind servicii de cazare în Iaşi de cea mai înaltă calitate.

Ambientul deosebit se caracterizează prin intimitate şi diversitate, orice client simţindu-se ca acasă în camerele puse la dispoziţie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Complex Onyx SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Complex Onyx SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Complex Onyx SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.161