Direct la continutul paginii »

Sim Europlus SRLVILA FAVORITA poate fi catalogata ca o vila 3 stele si, desi apartine unei persoane particulare si nu unei societati comerciale, a fost construita cu destinatie turistica, pentru cazarea turistilor din tara si strainatate, atat in sezonul estival cat si in restul anului.

VILA FAVORITA se afla in Eforie Sud, una din cele mai vechi statiuni de pe litoralul Marii Negre, la 17 kilometri de Constanta.

Vila ofera 33 de locuri de cazare in conditii de confort deosebit (opt camere duble, trei camere cu trei paturi, o camera cu patru paturi si un apartament, fiecare din acestea avand grup sanitar propriu, TV, frigider, terasa).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sim Europlus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sim Europlus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sim Europlus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.406