Direct la continutul paginii »

Exmitiani SRLSocietatea a fost infiintata in anul 2000 si este o firma cu capital integral privat si autonom. Principalul obiect de activitate este transportul rutier de persoane.

In incinta autobazei in suprafata de 2 ha societatea a dezvoltat un sistem de servicii integrate, atat pentru parcul auto cat si pentru toti, construind un stand de verificare geometrie directie, spalatorie auto, statie carburanti, magazin piese auto, service auto, statie ITP, toate aceste activitati fiind autorizate R.A.R.

In timp activitatea noastra s-a diversificat, pastrand un nivel inalt al calitatii, alaturi de o puternica flota de autocare si microbuze, de o autogara si autobaza moderne, dotate la nivelul cerintelor actuale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Exmitiani SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Exmitiani SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Exmitiani SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.387