Direct la continutul paginii »

Happy Turist Transport SRLAgentia Happy Business Travel & Conference este o companie de turism creata de grupul de firme Consultas Business Group in vederea satisfacerii cerintelor acestora pentru partenerii sai externi si interni in domeniul turismului de afaceri, respectiv serviciilor conexe.

Oferta noastra cuprinde:
• Cazari in orase din tara si strainatate: hoteluri in Romania peste 150 locatii si peste 20.000 hoteluri in strainatate
• Organizari de conferinte, simpozioane, seminarii (echipamente sonorizare si traducere simultana, retroproiector, videoproiector, flip chart, traducatori, etc)
• Renta -a- Car (la cele mai bune preturi)
• Transferuri de la aeroport
• Catering
• Organizarea de deplasari de afaceri in tara si strainatate, etcContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Happy Turist Transport SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Happy Turist Transport SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Happy Turist Transport SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.166