Direct la continutul paginii »

Hanul Dacilor SRLHanul Dacilor beneficiaza nu numai de o locatie unica cat si de o serie de facilitati, absolut necesare desfasurarii acetui tip de servicii.

Aici este locul unde simti ca te intorci in timp si retraiesti farmecul lumii dacice prin arhitectura si designul fiecarui lucru pe care il descoperi.

Hanul Dacilor este situat intr-o zona deosebita, la Plopii fara Sot - veche de peste 250 ani, locul care l-a inspirat atat de mult pe marele nostru poet Mihai Eminescu in operele sale

Servicii cazare
- muzica romaneasca de calitate.
- tarife ce incep de la 105 lei cu toate taxele incluse.
baRestaurant traditional romanesc
- 120 de locuri in restaurant si 40 de locuri pe terasa;
- camere echipate cu Tv LCD, satelit, dusuri sau cazi cu hidromasaj, piese mobilier deosebite, internet, terase;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hanul Dacilor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hanul Dacilor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hanul Dacilor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.181