Direct la continutul paginii »

Romnel SRLOamenii de afaceri vor fi la curent cu toate noutăţile prin internetul pe care-l punem la dispoziţie prin usb sau de ultimă generaţie wireless, de mare viteză pentru confort maxim.

Locul ideal unde să vă odihniţi în linişte şi de unde vă puteţi începe ziua bună. O grădină de vis şi o filigorie cu o baltă artificială vă aşteaptă oricând doriţi aer curat.

Pensiunea Dragonul va fi aprovizionată cu păstrăvi din propriul lac, situat la 7 km pe Valea Avrigului, unde se va finaliza şi casa de vacanţă Izvorul Racilor, proprietate a Pensiunii. Această casă de vacanţă cu vedere la Carpaţi poate fi închiriată cu sau fără servicii de catering incluse.

Organizăm mese festive, nunţi, boteze, revelioane, banchete, protocoale, prezentări şi oferim servicii de catering.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romnel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romnel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romnel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.787