Direct la continutul paginii »

Multi Expres SRLPensiunea "Valea Soarelui" este situata pe insorita vale a Moieciului, de unde si numele pensiunii noastre, la o distanta de aproximativ 1,6 km de centrul comunei. In aceasta locatie puteti petrece o vacanta de neuitat.

Pensiunea "Valea Soarelui" este locul ideal in care sa va petreceti vacantele. Avand 10 camere mobilate modern, fiecare cu baie proprie si televizor cu cablu, pensiunea noastra da nota de modernitate si nou intr-un cadru pitoresc si traditional, acela al satului Moieciu de Jos.

In speranta ca am reusit sa va convingem ca serviciile oferite de noi sunt de cea mai buna calitate si ca pensiuneea noastra este situata intr-o zona cu adevarat minunata, va asteptam sa ne treceti pragul pentru a va dovedi ca toate lucrurile pe care vi le-am prezentat sunt adevarate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Multi Expres SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Multi Expres SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Multi Expres SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.003