Direct la continutul paginii »

Color Tech SRLProtectia antifoc a structurilor de otel, lemn, si a sistemelor de cablaje este un domeniu de specialitate in care aveti nevoie de un partener de incredere.

Color Tech va ofera solutii viabile prin materialele calitative ale producatorului german Rudolf-Hensel. Prin aceasta marca Color Tech il aduce pa piata autohtona pe unul dintre liderii mondiali din acest domeniu.

Un element special pe care putem sa-l executam sunt structurile metalice protejate antifoc in hala de productie a structurii, urmand ca dupa montaj sa se execute doar retusurile necesare.

Acest lucru asigura o economie de timp semnificativa, fapt care conduce la maximizarea eficacitatii lucrarilor.

Compania noastra este autorizata pentru a executa operatiunile de aplicare a materialului termospumant antifoc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Color Tech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Color Tech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Color Tech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.