Direct la continutul paginii »

Alfa Bit SRLInfiintata in anul 1991, compania ALFA-BIT este in prezent unul dintre principalii importatori si producatori de Echipamente pentru exploatarea Energiilor Neconventionale din Romania.

ALFA-BIT ofera o gama completa de produse de inalta calitate la preturi convenabile, care pot echipa constructiile, din pdv energetic, "din cap pana in picioare".

ALFA-BIT a devenit pentru clientii sai consultant si partener de incredere, pentru a gasi solutia optima in ceea ce priveste echiparea cladirilor cu cele mai performante echipamente capabile sa furnizeze curent electric, caldura, apa calda menajera si chiar racoare in zilele toride de vara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alfa Bit SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alfa Bit SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alfa Bit SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.