Direct la continutul paginii »

Keystone Textel SRLDin 1994, impreuna cu colaboratori de renume mondial, TexTel va ofera produse realizate dupa cele mai inalte standarde de calitate si servicii, care sa satisfaca nevoile individuale ale fiecarui client.

Serviciile nostru se bazeaza pe calitate, relatii de incredere si responsabilitate stabilite de-a lungul anilor cu clientii.

In domeniul interfonieiacoperim atat ansamblurile rezidentiale cat si interfoane pentru blocuri cu 6 pana la 256 de utilizatori, interfoane pentru imobile (sistem duplex) digitale , comunicatie pe doua fire- RAINMANN, produse in Polonia, dupa licenta Canada sau interfoane si videointerfoane rezidentiale tip COMMAX cu design modern care sa satisfaca atat functionalul cat si esteticul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Keystone Textel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Keystone Textel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Keystone Textel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.