Direct la continutul paginii »

Technicas SRLTECHNICAS este o companie cu capital mixt, avand la baza know-how-ul si experienta companiei din strainatate, acumulate de-a lungul a aproape doua decenii.

Misiunea companiei este de a deveni un furnizor de varf cu acoperire nationala, usor de contactat si cu o gama completa de solutii in sectorul constructiilor, industriei, agriculturii si in aproape toate sectoare ale economiei,unde valoarea inseamna dezvoltarea unui parteneriat avantajos in ambele sensuri,in care orientarea catre satisfactia si fidelizarea clientului conteaza in primul rand.

La TECHNICAS, fiecare membru al echipei depune toate eforturile pentru a reusi sa oferim clientilor nostri solutii valoroase prin echipamente de calitate, solutii tehnologice eficiente, termene de livrare optime si un parteneriat transparent, bazat pe incredere, respect si confidentialitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Technicas SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Technicas SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Technicas SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.