Direct la continutul paginii »

Id Technology Systems SRLId Technology Systems SRL a fost infiinţată în aprilie 2005 şi este cea mai tânără companie din grupul IBCOL cu sediul în Haar / Germania.

În România IBCOL şi-a început activitatea în 1993, iar în 1998 a fost infiinţată compania IBCOL Technical Services SRL, compania-sora a firmei ID Technology Systems SRL.

Id Technology Systems SRL este furnizorul autorizat pentru sisteme de alarmă de mărime medie şi mică pentru persoane fizice şi juridice.

Începând cu anul 2005, suntem importatorul exclusiv, în Romania, al companiei Napco, unul dintre liderii Nord Americani în producţia de sisteme de alarmă şi control access.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Id Technology Systems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Id Technology Systems SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Id Technology Systems SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.473