Direct la continutul paginii »

Iaiebet Fire Protector SRLFirma S.C. IAIEBET FIRE PROTECTOR S.R.L. a fost infiintata in anul 2005 si are ca principal obiect de activitate termoprotectia structurilor metalice de rezistenta cu vopsele termospumante sau intumescente dupa cum mai sunt cunoscute pentru care firma are personal calificat si toate atestarile in domeniu.


Un alt domeniu de activitate este cel de Ignifugarea materialelor combustibile si anume ignifugarea sarpantelor si structurilor de rezistenta a acoperisurilor de lemn cu vopsele sau solutii ignifuge, izolarea cablurilor electrice cu vopsele termospumante etc., operatiuni pentru care firma are toate atestarile in domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Iaiebet Fire Protector SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Iaiebet Fire Protector SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Iaiebet Fire Protector SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.