Direct la continutul paginii »

Elgom SRL
Elgom SRL este o societate comerciala cu capital integral privat infintata in anul 2002 si care numara in prezent peste 50 angajati permanenti.

Obiectivul principal al Elgom SRL este realizarea unor lucrari, documentatii si servicii care sa satisfaca asteptarile beneficiarilor din punct de vedere calitativ, al termenelor si preturilor, astfel incat societatea noastra sa ramana pe pozitia de lider in acest domeniu de activitate.

Firma are ca obiect principal de activitate proiectarea, executarea si intretinerea de lucrari in domeniul instalatiilor electrice. Ponderea o detine activitatea de executie a instalatiilor elecrice cu predarea la cheie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elgom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elgom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elgom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.