Direct la continutul paginii »

Eco Swiss SRLECO – SWISS este o echipa de profesionisti , specializati in rezolvarea problemelor de mediu si gestionarea deseurilor industriale .

Firma s-a cladit pe experienta personalului specializat in lucrari de demolare cu explozivi si mijloace mecanizate , la care s-au adaugat specialisti din domenii complementare .

Seriozitatea cu care este tratam proiectele, flexibilitatea si disponibilitatea aratate partenerilor nostrii, calitatea produselor si profesionalismul cu care servim clientii sunt garantia unor colaborari eficiente pe termen lung.

Echipa noastra va sta la dispozitie , pentru rezolvarea problemelor d-voastra de mediu si de evacuare a amplasamentelor de orice fel de deseuri , precum in executarea documentatiilor de mediu si obtinere a autorizatiilor de desfiintare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eco Swiss SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eco Swiss SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eco Swiss SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.009