Direct la continutul paginii »

Acis Petrolservice SRLS.C. ACIS PETROLSERVICE S.R.L. a fost fondată pe 08 februarie 1999 . Până în ianuarie 2004 firma s-a numit PENTASOFT S.R.L. având ca acționar majoritar Pentaszerviz KFT Ungaria. Pentaszerviz a fost firma de mantenanță și service a retelei de stații de distribuție carburanți MOL din Ungaria.

S.C. ACIS PETROLSERVICE S.R.L. a fost fondată pe 08 februarie 1999 . Până în ianuarie 2004 firma s-a numit PENTASOFT S.R.L. având ca acționar majoritar Pentaszerviz KFT Ungaria. Pentaszerviz a fost firma de mantenanță și service a retelei de stații de distribuție carburanți MOL din Ungaria.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Acis Petrolservice SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Acis Petrolservice SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Acis Petrolservice SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.