Direct la continutul paginii »

Crisdan 95 SRLS.C. CRISDAN ‘95 SRL s-a infiintat in anul 1995 cu capital integral romanesc,avand drept scop distributia unei game foarte largi de materiale din industria lemnului si aprovizionarea atelierelor de tamplarie cu acestea.


Incepand cu anul 1998 a inceput productia de usi celulare furniruite, confectionate din lemn natural, la inceput intr-un spatiu inchiriat,apoi in noua fabrica cu o suprafata de peste 2000MP.

In partea de productie a usilor acordam o deosebita atentie durabilitatii si finisajului folosind materiale de calitate si mentinand un pret mai scazut fata de nivelul calitativ oferit, spre multumirea clientilor nostri si satisfactia intregii echipe CRISDAN pentru rolul util pe care il are pe aceasta piata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Crisdan 95 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Crisdan 95 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Crisdan 95 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.199