Direct la continutul paginii »

Bip Telecom SRLEste o societate cu capital integral roman, infiintata in anul 1997 avand numarul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului J40/4754/97 CUI R9537840, specializata in prestari servicii in domeniul telecomunicatiilor, retelelor de calculatoare,sisteme de supraveghere, sisteme antiefractie , antiincendiu si control acces.

Comercializeaza echipamente de telecomunicatii, antiefractie, supraveghere, retele de calculator si tehnica de calcul. In numai opt ani de la infiintare, am reusit sa ne impunem pe piata datorita calitatii lucrarilor efectuate.

Recomandarile si scrisorile de multumire de la clientii nostri, pot sta drept dovada a celor prezentate mai sus.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bip Telecom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bip Telecom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bip Telecom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.908