Direct la continutul paginii »

Bel Roof Trading SRL
SC BEL ROOF TRADING SRL este o companie infiintata in anul 2005 ce are ca obiect principal de activitate montarea de acoperisuri, materialele folosite fiind in prinpipal tigla metalica.

Alaturi de specialistii nostrii, dedicati muncii pe care o desfasoara si mereu dornici sa satisfaca cererile clientilor, veti putea alege acoperisul ideal ce va tine cont atat de factorii de mediu cat si de arhitectura si personalitatea constructiei dumneavoastra pentru ca durata de viata a acesteia sa fie cat mai mare.

Pentru ca acoperisul ales sa fie ata durabil cat si estetic si sa se potriveasca constructiei ce necesita a fost acoperita, va oferim urmatoarele servicii:

- studierea planului de acoperis;
- efectuarea de masuratori;
- efectuarea unei oferte ce va cuprinde necesarul de materiale;
- montarea materialului ales, inclusiv ferestre de mansarda.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bel Roof Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bel Roof Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bel Roof Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.