Direct la continutul paginii »

Big Ocean Company SRLAgentia Big Ocean Company situata in orasul Galati, Romania; oras cu o veche traditie in domeniul navigatiei maritime, fluviale, reparatiilor si constructiilor navale; cauta permanent noi parteneri pentru o colaborare de lunga durata.

Promtitudinea si calitatea sunt temeiurile in ceea ce priveste activitatea noastra si parteneriatele.

Daca dumneavoastra considerati ca putem incepe o colaborare si candidatii nostri ar putea indeplini necesitatile dumneavoastra suntem deschisi pentru un parteneriat benefic pentru ambele parti. De asemenea am vrea sa va multumim mult pentru atentia acordata.

Compania noastra are toate atributele unei companii serioase si competitive, pentru ca noi avem RESURSELE, TIMPUL SI DEDICAREA necesare realizarii si oferirii unor rezultate rapide si eficiente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Big Ocean Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Big Ocean Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Big Ocean Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.982