Direct la continutul paginii »

Humangest Group SRLHumangest reprezintă soluţia de care aveţi nevoie, oferind inovaţie, încredere şi concreteţe în universul muncii

Humangest ia naştere din dorinţa şi pasiunea unui grup de experţi în domeniul resurselor umane, cu o vastă experienţă de consultanţă de înalt nivel.

Profesionişti pentru care exigenţele dumneavoastră reprezintă activitatea curentă, care ştiu să transforme nevoile dumneavoastră în priorităţi, problemele în soluţii.

Humangest Group a luat fiinţă din iniţiativa unui grup de experţi in gestionarea Resurselor Umane, cu o solidă si indelungată experienţă in leasing de personal si consultantăla cel mai înalt nivel.

Prin intermediul departamentelor sale specializate, Humangest Group, şi-a segmentat oferta pentru a putea satisface o piaţă de munca in continuă evoluţie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Humangest Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Humangest Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Humangest Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.094