Direct la continutul paginii »

Biscara Consulting SRLBISCARA Consulting, societate de consultanta pentru afaceri si management, s-a impus imediat dupa aparitia pe piata ca un actor important, in mod special datorita nivelului calitativ al proiectelor derulate.

BISCARA Consulting doreste sa ajunga in primul esalon al societatilor de consultanta pentru management din Romania, la nivelul eficacitatii proiectelor sale si la nivel de referinte - clienti.

Incepand din noiembrie 2005, BISCARA Consulting si-a implementat propriul Sistem de management al calitatii conform ISO 9001 :2000. In februarie 2009 si-a recertificat sistemul conform ISO 9001:2008.

Competenta profesionala proprie, capacitatea de comunicare si de relationare la orice nivel, facilitatea de analiza-diagnostic si solutionare a problemelor organizatiilor, indiferent de domeniul de activitate al acestora - iata principalele valori ale BISCARA Consulting !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Biscara Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Biscara Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Biscara Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.075