Direct la continutul paginii »

Plus Hr Solutions SRLLa început, “people like us” a fost chiar motivul pentru care am decis sa pornim propria noastra companie de consultanta în resurse umane. Cei care ne-au încurajat au fost oamenii care ne placeau pentru ca ne cunosteau, lucrasera cu noi ani de zile si ne-au convins ca vom aduce un suflu proaspat acestui domeniu, în special în recrutarea de personal.

E important ca în fiecare companie sa aducem oameni potriviti, care sa se identifice cu mediul organizational

.Oricine îsi doreste în echipa oameni profesionisti dar care sa se si integreze, astfel ca ,,people like us” este plusul de valoare pe care noi îl oferim.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Plus Hr Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Plus Hr Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Plus Hr Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.584