Direct la continutul paginii »

Perfect Connections Associates SRLPerfect Connections Associates (PCA) este lider de piaţă pe segmentul serviciilor de selecţie, recrutare şi plasare de personal din Asia.

Compania recruteaza în special personal filipinez, fiind acreditată de către agenţia guvernamentală POEA (Philippine Overseas Employment Administration) aflată în subordinea Ministerului Muncii din Filipine.

PCA îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu legislaţia muncii din România şi străinătate.


Eficienţa: experienţa ne permite să alegem mereu calea cea mai scurtă şi mai economică spre obţinerea celor mai bune rezultate posibile pentru fiecare client.

Flexibilitatea: abordarea noastră flexibilă, dar bine structurată, în anticiparea şi satisfacerea cerinţelor clienţilor, conduce la identificarea celor mai potrivite soluţii, livrate la termen şi la cele mai înalte standarde.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Perfect Connections Associates SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Perfect Connections Associates SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Perfect Connections Associates SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.988