Direct la continutul paginii »

Redis Consult SRL



Redis Consult S.R.L. va sta la dispozitie inca din 2003, avand ca domeniu de activitate principal: activitati de consultanta pentru afaceri si management - finantari nerambursabile, fonduri structurale.

Stabilirea obiectivelor firmei raspunde preocuparii echipei de management de a descrie cu precizie viitorul in domeniul consultantei.

Misiunea noastra este sa oferim servicii profesionale si de calitate pe specificul afacerii dumneavoastra. Ne propunem sa oferim partenerilor nostri oportunitati de finantare pentru dezvoltarea afaceri.

Va punem in contact cu specialisti in domeniul finantarilor si consultanti economici, cu profesionisti in management, finante-contabilitate, vanzari, relatii publice si comunicare.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Redis Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Redis Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Redis Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.958