Direct la continutul paginii »

Lotse Romania SRLÎn anul 2004 nişte investitori din regiunea Sud-Tirol au vizitat un prieten din timpul studiilor din Bulgaria. Au descoperit o ţară în plin avânt al dezvoltării economice în perspectiva integrării în Uniunea Europeană, dar care mai avea cale lungă până atingerea standardelor vestice.

n curând am realizat că ar trebui să ne axăm pe punctele noastre forte. Drept, antreprenoriat, training în domeniul comunicării şi expertiză în organizaţii – competenţe care permit stabilirea de legături între diferitele culturi.

Servicii integrate Doriţi toate soluţiile în întregimea lor?

Consilierea pentru firmă implică participarea la răspunderea antreprenorială, pentru colaborarea în atingerea scopurilor dumneavoastră. Lotse oferă servicii calificate pentru IMM-uri utilizând personal cu experienţă. Colegii noştri cu experienţă în comerţul exterior, know-how-ul nostru special privind sud-estul Europei şi procedeele noastre profesionale ne permit să vă oferim servicii profitabile atât ca specialitate individuală cât şi în combinaţie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lotse Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lotse Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lotse Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.634