Direct la continutul paginii »

Von Consulting SRLPasiunea noastra vine din excelenta si performanta. Satisfactia clientilor este sursa noastra de energie.

Infiintata la inceputul anului 2004, avem ca obiectiv sa oferim clientilor experienta noastra in domeniul resurselor umane prin servicii de calitate, complete, de la recrutare la training.

Suntem o echipa de profesionisti pasionati care si-a luat angajamentul de a-si sprijini clientii, companii si candidati, si de a-i asculta cu atentie, pentru a gasi cele mai bune solutii pentru a le satisface nevoile si cerintele.

Considerati ca activitatile de salarizare si administrare de personal va irosesc resursele financiare si de timp .

Va putem oferi asistenta in activitatile de salarizare si administrare de personal, precum si in relatia cu Autoritatile locale si cu Inspectoratele Teritoriale de Munca.

Cea mai mare parte a proiectelor de recrutare sunt cele pentru pozitii de specialisti si middle management, pana acum reusind sa finalizam cu succes si proiecte pentru posturi de top management sau de juniori.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Von Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Von Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Von Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.193