Direct la continutul paginii »

Scorpyo Trading Invest SRLS.C. SCORPYO TRADING S.R.L. este firma care va scapa de problemele legate de tractari auto (tractari autoturisme, tractari microbuze, tractari SUV/Jeep, tractari pe platforma) sau transport auto.

Principalul nostru atuu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara.

Firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Bucuresti si intreaga tara. Detinem autospecializate mercedes echipate performant.

Ne propunem in viitor sa ne extindem afacerea si sa reusim sa oferim in continuare servicii promte, si de aceeasi calitate ireprosabila pentru a ramane in topul preferintelor dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scorpyo Trading Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Scorpyo Trading Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scorpyo Trading Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.583