Direct la continutul paginii »

Bia Human Resource Management Services SRLBIA - Business Intelligence Alliance este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania.

De-a lungul a aproape 20 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor.

Preluam sau recrutam personalul de care aveti nevoie pentru munca temporara si ne ocupam de toate activitatile de administrare.


Expertiza BIA in zona executive search si a recrutarii este construita in aproape 20 de ani de activitate de succes in piata romaneasca.

Mii de candidati au fost plasati in pozitii corespunzatoare pregatirii lor si aspiratiilor de cariera pe care le-au avut.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bia Human Resource Management Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bia Human Resource Management Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bia Human Resource Management Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.222