Direct la continutul paginii »

Beta Ambient SRLBeta Ambient este in curs de implementare a sistemului de management al calitatii, in conformitate cu standardul de calitate ISO 9001/2000, ceea ce ofera o garantie in plus asupra serviciilor oferite.

Beta Ambient isi desfasoara activitatea in domeniul montajului de gresie si faianta.

Tot in sfera sa de activitate se inscriu montajele speciale si amenajarile interioare functionale.

Principalul avantaj al turnarii sapei mecanizate este acela ca aproape toate operatiunile se desfasoara in mod mecanizat, scutind mult timp, efort fizic, numar de muncitori implicati, dar si bani.

Principalele solutii, pe care Beta Ambient le propune clientilor sai, sunt turnarea de sape mecanizate si montarea de gresie prin vibrare, utilizand sapa semi-umeda.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Beta Ambient SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Beta Ambient SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Beta Ambient SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.686