Direct la continutul paginii »

Marelis Serv SRLSitul motoscule.ro a aparut la sfarsitul anului 2008, la initiativa a doi tineri aflati in cautarea unei noi provocari.

Principalul proiect din momentul de fata este sa lucram prin intermediul magazinului online cu clientii nostrii si avem in plan deschiderea unui punct de lucru pentru ne a apropia si mai mult de colaboratorii nostrii.

Acest site vine in sprijinul clientului si cauta sa-i ofere acestuia cea mai buna solutie pentru nevoile sale.

Produsele noastre sunt preluate direct de la fabricile Husqvarna din Suedia si SUA si respecta garantia si linia firmei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Marelis Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Marelis Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Marelis Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.