Direct la continutul paginii »

New Kopel Romania SRLSIXT rent a car iti ofera spre inchiriere masini de toate tipurile, de la autoturisme la SUV-uri, van-uri si chiar limuzine!

SIXT este una dintre cele mai mari companii de inchirieri masini pe plan international care extinde serviciul rent a car la cele mai inalte standarde, oferit special clientilor nostri pe internet, pentru a inchiria un autoturism, SUV, minivan, masini sportive sau orice alt model.

Clientii corporate vor beneficia de noul serviciu online SIXT pentru inchirierea de limuzine, incluzand bineinteles si un sofer experimentat. Bucura-te de noul website SIXT si ramai informat cu privire la inchirierile auto, achizitionari si leasing!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale New Kopel Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre New Kopel Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii New Kopel Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.011